FIT-NL

FIT-NL heeft als doel om de gemiddelde medewerker in uw organisatie op een hoger gezondheidsniveau te brengen. Hoe doen wij dat?

  • Bedrijven  Particulieren

Werkwijze

De meeste medewerkers willen echt wel iets doen voor een betere gezondheid en meer energie. Maar zij weten niet altijd hoe zij dit moeten aanpakken, kunnen de tijd niet vrijmaken of vinden het lastig om in hun eentje gemotiveerd te blijven. Wij helpen hen daarbij, onder werktijd en op de werkplek. Met doeltreffende seminars, gerichte een-op-eenadviezen en korte interventies leren wij hen gezond en vitaal te worden. Het programma van FIT-NL bestaat uit een doeltreffend driestappenplan:

Stap 1:de FITcheck – vrijblijvend en kosteloos
Wij doen een op uw organisatie toegespitst online onderzoek onder uw medewerkers. Omdat wij hun informatie vertrouwelijk behandelen, kunt u ervan op aan dat zij ons eerlijk zullen antwoorden. Drie weken later presenteren wij u de (anonieme) onderzoeksresultaten en geven u aansluitend een integraal programma-advies. 

Stap 2: de uitvoering
Afhankelijk van de uitslag van het onderzoek en uw wensen voeren wij een programma op maat in uw organisatie uit. Bij FIT-NL werken specialisten op verschillende gebieden, die met een beperkte inzet het grootste resultaat bereiken.

Stap 3: de resultaatmeting
Na een jaar meten wij het resultaat van het programma. U zult verrast zijn in welke mate de investering in het niet valt bij het bereikte resultaat.

Lees meer over wat een FIT-NL vitaliteitsprogramma uw organisatie kan opleveren.